Mortal Kombat prvo ime Lake Festa!

Prvi potvrđeni bend na ovogodišnjem LAKE FEST-u je beogradski metal/pank bend iz Beograda, Mortal Kombat koji nastupa 13. avgusta.

Objavljeno: 16. 06. 2017 - 13:20
Mortal Kombat prvo ime Lake Festa!

"Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo po drugi put nastupiti na Lake festivalu. To znači da prije dvije godine nismo zeznuli stvar, čim nas opet zovu. Vidimo se na jezeru, živeo Nikšić!”,  rekao je Miloš Kričković, frontmen ovog sastava.

Bend Mortal Kombat je osnovan 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj treći studijski album "Besprekorna pobjeda" koji je objavljen od strane izdavačke kuće Menart.

lk-2017

Pjesme po kojima se bend Mortal Kombat prepoznaje jesu "Nemoj biti emo", "Hipsteri", "Evrovizija", "Post’o sam metalac" i "Teški metal", kao i sjajna obrada benda Brkovi, numera "Mala"

Bend Mortal Kombat čine Kriki (vokal), Gera (bas), Džela (bubnjevi), Ranis (gitara) i Mladen (gitara).

Sedmo izdanje Lake Festa se održava od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Ulaznice će biti u prodaji početkom jula, cijena karte ostaje nepromijenjena i ona iznosi 10 eura za jedno veče i 25 eura za komplet ulaznica. 

Foto: Marko Ristić