Prva banka: Konjević iznio neistine, MA nam nije vratio kredit

Izražavamo čuđenje da Raško Konjević, potpredsjednik SDP-a, podmeće javnosti Crne Gore u potpunosti neutemeljene, proizvoljne i neistinite podatke o navodnom vraćanju kredita Montenegro erlajnsa Prvoj banci CG iz sredstava državne pomoći - poručuju iz Prve banke Crne Gore.

Objavljeno: 19. 06. 2017 - 16:53

''Odgovorno tvrdimo da Montenegro erlajns nije nijedan jedini euro iz sredstava državne pomoći upotrijebio za otplatu kredita kod Prve banke CG. Štaviše, Prva banka CG je spremna da svim relevantnim državnim organima odmah stavi na raspolaganje svu dokumentaciju kojom se to potvrđuje'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju navodi koje je danas iznio, potpredsjednik Socijaldemokratske partije, Raško Konjević, su neistine koje govore o ''ispadima njegove stranke''.

''Flagrantne neistine koje gospodin Konjević nonšalantno iznosi ni ne trudeći se da javnosti Crne Gore predoči ikakav dokaz, govore u prilog činjenici da sredstva nijesu iskorištena za vraćanje kredita, a da je današnji njegov nastup motivisan samo i isključivo dnevno-političkim ispadima njegove stranke'', zaključuje se u saopštenju.