U krvi preminule holivudske glumice tragovi kokaina, heroina i ekstazija

Rezultati obdukcije glumice Keri Fišer pokazali su da je tri dana prije avionskog leta 23. decembra 2016. godine kada joj je pozlilo koristila tri vrste droga, pišu američki magazini.

Objavljeno: 19. 06. 2017 - 22:36
U krvi preminule holivudske glumice tragovi kokaina, heroina i ekstazija

U krvi zvijezde filmova Star Wars pronađeni su tragovi kokaina, heroina i ekstazija. 

Rezultati su utemeljeni na uzorcima toksikologije uzetih kada je Fišer stigla u bolnicu u Los Angelesu. Istražitelji nijesu mogli odrediti uticaj kokaina i drugih lijekova na njenu smrt, jer količine droge pronađene u njenoj krvi nijesu bile dovoljne da ukažu na to kada ih je glumica konzumirala.

Patolog iz Los Anđelesa u petak je saopštio da je Keri Fišer preminula od apneje u snu i "drugih faktora". Apneja je stanje u kojem osoba prestaje disati na nekoliko sekundi ili minuta, posebno tokom sna. 

"Moja mama se borila protiv zavisnosti o drogama i duševne bolesti cijelog života, a na kraju je umrla od toga", rekla je njena kćerka Bili Lurd.

U saopštenju patologa takođe stoji da će uzrok smrti biti naveden kao neodređen.

Podsjećamo, Fišer se razboljela tokom turneje na kojoj je promovisala svoju knjigu "The Princess Diarist" 23. decembra, a preminula je četiri dana kasnije. Njena majka Debi Rejnolds preminula je dan kasnije.

Foto: AFP