Završena druga noć Lake festa: Dobra muzika i ples na kiši

Uz muziku, nasmijanu publiku i ples na kiši je završena druga noć festivala „Lake fest“.

Objavljeno: 13. 08. 2017 - 09:11

Uprkos lošem vremenu, Nikšićani, ali i posjetioci iz drugih krajeva Crne Gore su sinoć uživali uz Natali Dizdar,Gru, Bad Copy, Galiju...

Frontmen ove grupe, Nenad Milisavljević, poznatiji kao Neša Galija je rekao da je nikšićka publika kao i uvijek bila odlična.

,,Ne može se opisati. Jako lijepo je u Nikšiću, bilo kad smo sami ili kada je bend u pitanju nama je uvijek lijepo, jer publika jednostavno sve osjeća,,

Na pitanje da li mu je smetala kiša, on je rekao da kao da je nije ni bilo.

jedan

„Ovo je malo, kao da nije ni padalo. Ja se sjećam prije 30 godina, to su potopi bili. Bilo je mnogo zeznutije biti u publici nego sada i opet se niko nije pomjerio, tako da to je normalno u stvari, to je čak i dobro kada učestvuješ u nekom nevremenu, kada se paziš od nekih vjetrova. Koncert je i napravljen gdje je napravljen da bi imao interakciju svih tih elemenata“, dodao je on.

Publika koja večeras dođe na Lake Fest imaće prilike da čuje Mortal Kombat, Neverne bebe, Kirila Džajkovskoj... Ulaznice za festival se mogu kupiti i na samom ulazu na festival po cijeni od 10€.

dva

Prevoz autobusom je obezbijeđen na relaciji Krupac - Podgorica nakon završetka poslednjeg koncerta. Cijena karte je 1,50€. Autobus sa glavne stanice Nikšić do Krupca polazi na svakih 30 minuta i cijena karte je 0,50€. Prevoz na relaciji Podgorica - Nikšić je moguć redovnom linijom svaki dan koja ide na svakih sat vremena.

Festival ima i organizovan prostor za parking koji košta 1€ za noć.

I.D.