Providenca snimila spot za pjesmu "Takva sam ja"

Splitska grupa Providenca snimila je video spot za pjesmu ‘Takva sam ja’ čiji je autor Goran Karan, a aranžer i producent Nikša Bratoš.

Objavljeno: 09. 01. 2018 - 21:23
Providenca snimila spot za pjesmu Takva sam ja

Providenca je splitska grupa koja se nakon trogodišnjeg koncertnog djelovanja odlučila predstaviti pjesmom ‘Takva sam ja’.

“Nakon velikog broja nastupa osjetile smo kako postoji potreba i prostor za pjesmama, kako bi rekli, ”za našu dušu”. Zorica i ja vođene vlastitim glazbenim ukusom i reakcijama publike, kreirale smo program koji se obraća najviše ženskoj publici. Znači, dame biraju”, kazala je Mirella Meić.

“Poželjele smo se osloboditi pritiska trendova i našom glazbom donijeti ljudima radost života. Mirella i ja smo nastupajući u mjuziklu ‘Naša bila štorija’ imale priliku opet doživjeti glazbu kao prvu ljubav”, rekla je Zorica Bučić.

Video spot za pjesmu ‘Takva sam ja’ je sniman u Splitu i Mariboru, a režirao ga je Matko Petrić. Uz Zoricu i Mirellu u spotu se pojavljuju Severina, Goran Karan i Giuliano.

“Prilikom gostovanja mjuzikla ‘Naša bila štorija’ u Mariboru, došlo je do jedne zabavne situacije u kojoj smo Severina, Giuliano i ja, nakon što su nam Mirella i Zorica pokazale pjesmu, odlučili sudjelovati i javno se zabaviti u njihovom spotu”, ispričao je Goran Karan.

“Mirella i Zorica su posebne, imaju neku nevjerojatnu energiju. Meni je ovo preslatko”, rekla je Severina.

“Ma mi smo u Štoriji svi ka familja! Mirella je ovo lito bar pet puta spremala marendu za cilu ekipu, pa nisam smija ni reć da neću”, uz osmijeh je dodao Giuliano.

Foto: Nacional.hr