PUSTAHIJA: Rješenje za osvježenje

Komentari: 6

Žika Guslar

01. 06. 2017 - 06:50

Oštro i potrebno! Mada sumnjam da će obratiti pažnju. Oni su ubijeđeni da su pobijedili u Budvi, Kotoru i Herceg Novom... A i jesu kada čovjek pogleda koliko su glasova uzeli, a kakvi su bili, napr u Budvi?
Čaj u 11

01. 06. 2017 - 07:05

In medias res. Pustahija, srećom, i ne umije drugačije. Objavljivanje ovakvog teksta vidim kao veliki događaj za najstariji crnogorski dnevni list, a davanje prilike Miloradu Pustahiji da objavljuje kolumne u Pobjedi kao majstorsko umijeće glavnog urednika da opovrgne zlonamjerne tvrdnje da se na našem, geografski malom, prostoru ne može pronaći pero koje, po mom skromnom mišljenju, nadmašuje najistaknutija imena regionalne kolumnistike.
Dobar tekst

01. 06. 2017 - 08:43

Uvijek sam tvrdio da partije od svoga "podmlatka" prave penzionere u 25-oj godini (cesto i ranije). Nazalost, nidje tako ocigledno vrijeme ne pokazuje da je svaka generacija losija od prethodne, kao sto je to slucaj u politici. Odlicno zapazanje g. Pustahije.
Ne lomite nam KIČMU!

01. 06. 2017 - 09:11

Ne mlađi i bolji, nego samo BOLJI. Dosta je bilo segregacije po godinama i po partijama. Dosta je PARTITOKRATIJE, oćemo mudrost i pamet. To Crnoj Gori treba, nijesu važne godine kao preduslov no Mozak! Ne prosipajte nam mozgove no dopustite da nešto dobro svi koji hoćemo uradimo za Crnu Goru, OGLODANU od svih partija koliko ih imamo! To je imperativ svi za Crnu Goru najbolje što možemo i sa najboljima koje imamo!!! PS: da je bilo mudrosti i znanja ne bi neki savjetničić mogao odma namjestiti ragovor s nekim "Porošenkom" a da prije toga dobro ne provjeri ko zove, zašto zove pa ukljuci mehanizme i posao se završi mudro odmjereno, državnićki a ne dripački i trupačke u "organe". Ta naša nacionalna svijest da je svako važniji od nas samih nam slomi KIČMU!
Podrska

01. 06. 2017 - 09:38

Bravo g. Pustahija. Pravo u metu.
Dragi Milorade...

01. 06. 2017 - 18:02

...slažem se s'tebom-uz opasku izravnu DruštvenoPolitičkiSistem..najprvi mora-ako uzmogne kako(?)-da se iz "svog sistema" DPS-oslobodi viškova prošlosti..na način da se više čitati neće DrPiSve-to...nego "i...Sve-to"..sa ostali iz ulice "dva kovčega"-u Spuž ...na trasplataciju obraza...po komandnoj liniji? I na ultimu dragi Milorade-nije si od moje "nauke"-ali bi ti preporučio da ne prizivaš Ranka-jer on je prije Mila postao Slobin pionir-one slavne "pionirske kotorske čete"-koju su predvodili Marica i Ivica-i oburdali vlast u Kotoru-slučajno u ranu zoru na staru srpsku godinu-1989 u sklopu "akcije ABlejanje kontrarevolucija-ište..oćemo Ruse- gusle-za spas Kosova"-plaća i dan danas opustošena Crna Gora..."trala baba lan da joj prođe dan.."? Moj dobri Milorade-mnogo li je vas "Dritanovića-Poprekovića-Poprugovića-Višeskorojevića od planina pa do mora od Ulcinja do Novoga..?! Nebi vam trošak pokrila ni vele sila Amerika...
Novi komentar