banner
Extra TV videoteka

FILM: Grozan ja 3

Vaši omiljeni animirani junaci su se vratili! „Grozan ja 3“ nastavlja priču o avanturama Grua, Lusi, njihovih predivnih ćerkica i beskrajno šarmantnih Malaca. Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Međutim, kada saznaje da ima davno izgubljenog brata blizanca, priča dobija nevjerovatan obrt.

Extra TV videoteka

FILM: Atomska plavuša

Tajni agent MI6 u vrijeme hladnog rata poslat je u Berlin da istraži ubistvo svog kolege i povrati izgubljeni spisak dvostrukih agenata. Ne propustite ovaj uzbudljivi triler sa oskarovkom Šerliz Teron u glavnoj ulozi.

Extra TV videoteka

FILM: Tvrd orah 2

Slijedeći događaje iz prvog nastavka, Surli i njegovi prijatelji moraju zaustaviti gradonačelnika grada Oakton u namjeri da uništi njihov dom kako bi izgradio zabavni park. „Tvrd orah 2“ – zabava za cijelu porodicu!

Extra TV videoteka

FILM: Mafijaški tjelohranitelj

Jedan od najboljih svjetskih tjelohranitelja dobija novog klijenta, plaćenog ubicu koji treba da svjedoči na Međunarodnom krivičnom sudu. Oni moraju da ostave svoje razlike po strani i da rade zajedno kako bi na vrijeme stigli na suđenje. Sjajan tandem Rajan Rejnolds i Semjuel L. Džekson gledajte u akcionoj komediji “Mafijaški tjelohranitelj”.

HBO paket

JANUAR NA HBO-U

Brojne filmske premijere i nove serije gledajte na HBO kanalima. Izdvajamo: Logan 14. januara u 20:00; Pirati sa Kariba: Salazarova osveta 28. januara u 20:00; Pad viteza, serija, nove epizode petkom u 20:00. Podsjećamo da HBO paket možete gledati besplatno do 31. januara. Aktivacija na Extra TV portalu, ili pozovite 1500.

NOVI KANALI NA EXTRA TV-U

Extra TV ponuda osvježena je brojnim novim kanalima. Otkrivajte tajne planete Zemlje uz vrhunski dokumentarni kanal BBC Earth, prisjetite se hitova 70-ih i 80-ih uz VH1 Classic, a za sve koji vole putovanja tu je Travel channel. Preporučujemo i dva tematska kanala Prve: Prva Max i Prva World.