banner
Extra TV videoteka

The Books of Knjige: Slučajevi pravde

Nakon uspješne bioskopske distribucije u regionu i brojnih filmskih festivala, najočekivaniji crnogorski igrani film posljednje decenije “The Books of Knjige: Slučajevi pravde“, stigao je u Extra TV Videoteku. Korisnici Extra TV-a mogu uživati u filmu po cijeni od dva eura. U filmu, pored članova The Books of Knjige, glume: Nikola Kolja Pejakovic, Nebojša Glogovac, Izudin Bajrović, Zoran Kesić, Tihana Ćulafić, Sejdo Alijaj, Zenit Đozić, Stefan Bundalo, Nenad Petranović Badanj i mnogi drugi.

Arenasport paket

Liga šampiona – finale

Meč koji se iščekivao cijele sezone! U finalu Lige šampiona u Kijevu snage će ukrstiti Real Madrid i Liverpul. Ovaj fudbalski spektakl gledajte na kanalu Arenasport 3 na Extra TV-u, u subotu 26. maja od 20:45.

Cinestar TV

Cinestar TV Premiere kanali otključani do 7. juna

Treba vam preporuka za dobar film? Cinestar TV Premiere kanali nude filmsku atmosferu koja se ne propušta. Sem Vortington i Oktavija Spenser dotaći će i najhladniju dušu i pokazati šta je najdragocjenije u životu (‘’Koliba’’ 19. maja). Omar Si će odjednom postati otac (‘’Odjednom tata’’ 20. maja), a uživaće i oni koji vole kućne ljubimce (‘’Smisao života jednog psa’’ 26. maja). Pozicije kanala su 48 i 49.

National Geographic

National Geographic: Operacija Kraljevsko vjenčanje

Oči svijeta će 19. maja biti okrenute ka britanskom gradu Vindzoru gdje će se princ Hari vjenčati s holivudskom princezom Megan Markl. Ali šta je potrebno da bi se organizovao najveći događaj na svijetu koji će, prema procjenama, pratiti 2,8 milijardi ljudi u više od 180 zemalja širom svijeta? Sa neprevaziđenim i ekskluzivnim pristupom brojnim ključnim elementima ovog događaja, ’’Operacija: Kraljevsko vjenčanje” otkriva nam priču iza scene o naciji koja organizuje događaj svjetske klase. Petak, 1. jun u 23:00 premijera na National Geographic-u na Extra TV-u.