banner
Extra TV videoteka

Extra TV videoteka

Najnoviji filmski naslovi ovog ljeta u Extra TV videoteci! “Doušnik” Stivena Spilberga sa Meril Strip i Tom Henksom u glavnim ulogama govori o istinitom događaju i aferi "Pentagon Papers", odnosno ulozi koju su u njoj odigrale novine. Film "Cijena života" takođe donosi istinitu priču o naftnom tajkunu Polu Getiju koji je pregovarao za život svog unuka, škrto se držeći za svaki cent. Tu su i drame "Velika Igra" i "Dah života", akcioni triler "Život Lopova" sa Džerardom Batlerom u glavnoj ulozi, kao i treći, finalni nastavak filma “Pedeset nijansi-Oslobođeni”. U našoj Extra TV videoteci našao se i “Najmračniji čas” sa Gari Oldmanom u glavnoj ulozi, film koji je na ovogodišnjoj, devedesetoj dodjeli Oskara osvojio dva Oskara.

Arenasport / RTCG

Arenasport / RTCG

Navijajte za naše Ajkule na Evropskom prvenstvu u vaterpolu u Barseloni kroz direktne prenose na RTCG kanalima na Extra TV-u. Evropsku turneju naših fudbalskih ekipa Sutjeske, Budućnosti i Rudara pratite kroz kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Erope na Extra TV-u, na kanalima Arenasport.

AMC / NAT GEO

AMC / NAT GEO:

Zasnovana na kultnom stripu, serija “Preacher” prati Džesi Kastera, sveštenika jednog malog grada kog opsijedaju anđeli i demoni i daju mu moć pomoću koje Džesi kontroliše ponašanje ljudi. Na tom putu prate ga Tulip, njegova jedina prava ljubav, i Kasidi, 119-godšnji vampir irskog porijekla. Emitovanje treće sezone serije “Preacher” na kanalu AMC počinje u četvrtak, 19. jula u 22 sata. Serija „Japan između zemlje i neba“ vodi nas na put otkrića kroz divlji i malo poznati Japan, snimljen i prikazan kao nikad ranije. Tri filma, snimana tokom četiri sezone od sjevera do juga, otkrivaju misteriju nekih od najljepših prizora iz ove zemlje, spektakularnu prirodu i suptilni balans između tradicije i modernizacije koji se održava u Japanu. Premijeru serije “Japan između zemlje i neba“ pratite od 15. jula, nedjeljom u 22.55 na kanalu Nat Geo na Extra TV-u.

HBO paket

HBO

Neki od najpoznatijih svjetskih naslova premijerno na HB0 kanalima! Ako ste ljubitelji filmova o superherojima, na kanalu HBO pogledajte "Čudesnu ženu" 15. jula od 20 sati, "Tor: Ragnarok" 22. jula od 20 sati. Tu je i premijera filma “Blejd Raner 2049” 29. jula u 20 sati. Kad su serije u pitanju, HBO je za ovo ljeto pripremio najpopularnije naslove… “Oštri predmeti” – nova HBO serija sa Ejmi Adams premijerno 9. jula u 20 sati; “Smrtonosna privlačnost” – premijera nove serije inspirisane istoimenim kultnim filmom, od 11. jula svakog ponedjeljka po dvije epizode uz HBO GO.