Potparol Socijalističke narodne partije Aleksa Bečić biće nosilac liste SNP-a na lokalnim izborima u Podgorici, saopšteno je na danas na pres konferenciji te partije.

" /> Potparol Socijalističke narodne partije Aleksa Bečić biće nosilac liste SNP-a na lokalnim izborima u Podgorici, saopšteno je na danas na pres konferenciji te partije.

" />

Aleksa Bečić nosilac liste SNP-a za lokalne izbore u Podgorici

DSC_4243
P
otparol Socijalističke narodne partije Aleksa Bečić biće nosilac liste SNP-a na lokalnim izborima u Podgorici, saopšteno je na danas na pres konferenciji te partije.

Objavljeno: 19. 02. 2014 - 11:28

Izvršni odbor SNP-a Glavnog grada donio je odluku sinoć da ta partija nastupi samostalno, a slogan kampanje glasi: mladost, mudrost i hrabrost.

-Čast mi je i zadovoljstvo što ću biti u prilici da predvodim najčistiju, najrealniju i najdosljedniju političku ponudu na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici. Slogan kampanje, koju je jednoglasno utvrdio Odbor, glasi: mladost, mudrost I hrabrost. Mladost, da stvaramo šanse, a ne problem; mudrost, da radimo složno i timski i hrabrost, da gradom vladaju stručnjaci, a ne lokalni tajkuni i kriminalci, izjavio je nosilac liste Aleksa Bečić.

Prema njegovim riječima, građani Podgorice žele da vide na čelu stručne i hrabre pojedince, “koji će potencijale grada staviti u funkciju građana, a ne privilegovanih elita”.

- Dosta je bilo zatvorenosti, netransparentnosti, sumnjivih ugovora, tendera, privatno-javnih partnerstava. Ponuda SNP-a je da Podgoricom upravljaju stručni pojedini, pojedinci koji će raditi samo za platu, isklljučivo za platu i ništa mimo plate. To je ono što ja obećavam građanima Podgorice, svečano je izjavio Bečić.

DSC_4282
Potparol SNP-a je dodao da ta partija želi da valorizuje benefite Podgorice, te da ponudi vlast koja će biti u službi građana.

- Promjena vlasti u Glavnom gradu je nužna potreba i siguran sam da će odgovor građana Podgorice biti da ova čista ponuda bude nosilac nove demokratske vlasti u Glavnom gradu, zaključio je Bečić.

Predsjednik odbora SNP-a Glavnog grada Velizar Kaluđerović kazao je da se ta partija nada dobrom plasmanu u Beranama, gdje nastupaju zajedno sa Demokratskim frontom.

- Mi snažno vjerujemo da će se Koalicija SNP-Df u Beranama pokazati kao dobitna kombinacija, izjavio je Kaluđerović.

On je dodao da je za izbore u Podgorici najbolji model da sve partije iz opozicije izađu samostalno.

- Takođe smo snažno uvjereni da je za izbore u Podgorici najbolj model nastupa opozicije, ovaj koji su već odabrale Demokratski front i Pozitivna, nakon čega je i uslijedila naša odluka da samostalno nastupimo. Na taj način opozicija će nastupiti u nekoliko jakih izbornih kolona i da će te izborne liste biti u prilici da nakon izbora ostave i konstituišu odborničku većinu u skupštini Glavnog grada, kazao je Kaluđerović.