Kreacije Vesne Krivokapić očarale Dubrovčane

U Dubrovniku je prošle sedmice održan modni događaj pod nazivom „Performans revija na Stradunu“. Glavni organizator ovog spektakla je bio Diaz Kova, pod rukovodstvom Marka Kriste. Kreacije koje su nosile poznate crnogorske manekenke Tamara Đučić, Anastasija Vukčević, Marijana Kaserić i Anja Krivokapić su očarale probirljive Dubrovčane.

Objavljeno: 09. 12. 2015 - 11:04

Modna dizajnerka iz Herceg Novog Vesna Krivokapić, koja živi i radi u Kopenhagenu, predstavila je svoje kreacije na popularnom Stradunu, koje su, opšti je utisak, oduševile Dubrovčane.

„Rado sam se odazvala pozivu Diaza Kove i Marka Kriste, i predstavila sam svoju kolekciju iza koje je stala modna agencija Models Managment, pod rukovodstvom poznate crnogorske manekenke Lidije Radojević. Ova modna saradnja nije ni prva ni posljednja koju ću imati sa Radojević, koja je svoju karijeru ostvarila u Milanu. Očekuju nas mnogi zanimljivi događaji koji će, nadamo se, uljepšati i kulturno podignuti grad Herceg Novi“, ispričala je Krivokapić za Portal Analitika.

tamara5Prema njenim riječima, u toku su pregovori sa Opštinom Herceg Novi oko organizacije modnog spektakla.

„Uporno se zalažem jer je to moj grad u kojem sam provela svojih 25 godina i koga redovno ljeti posjećujem. Agencija Models Managment je široko priznat i pouzdan partner mnogim svjetskim agencijama. Modne učesnice u ovom preformansu su bile Kotoranka Tamara Djučić, koja je na izboru Miss Beauty of the World osvojila titulu top 10 najljepših, Anastasija Vukčević i Marijana Kaserić i naravno najmlađa Anja Aki Krivokapić. Sve ovo je upotpunio naš vjerni fotograf Benjamin Hadžić“, zaključila je Krivokapić.

 

tamara4

tamara2