After Beach Parties: Lovebirds prvi put u Crnoj Gori

Sedmi After Beach Parties festival okupio je veliki broj posjetilaca i izvođača na brojnim lokacijama crnogorskog primorja, a 6. i 7. avgusta očekuje nas spektakularni program koji će predvoditi nastup njemačkog superstara Lovebirds - domaćoj publici najpoznatiji po super singlu „Want You in My Soul“ koji je godinama radijski i plažni hit!

Objavljeno: 05. 08. 2016 - 13:28

Lovebirds će održati dva nastupa na ovogodišnjem festivalu: sjutra na kajt-surf stanici „D'Olcinijum“ na Velikoj plaži u Ulcinju, a u nedjelju na „Almari“ u Oblatnom. Oba nastupa su besplatna i počinju oko 17 časova. Domaća i regionalna podrška njemačkoj DJ zvijezdi biće DJ Cule („Dolcinijum“) i Marthin Klein („Almara“).

Lovebirds je solo projekat berlinskog rezidenta Sebastijana Bastija Deringa.

- Lovebirds zvuk je kao blast from the past sa house steroidima upakovan u ozbiljan produkcijski mišić. Slušati Lovebirds je isto kao putovati natrag kroz vrijeme u 70-te i 80-te godine. Prvi singl je na Winding Road-u bio „Modern Stalking“ sa EP-a koji je objavljen 2007. godine. EP miksevi su odisali mid-tempo house zvukom i to svaki iz različitog muzičkog ugla pokazujući publici sve svoje sposobnosti. Nakon napornog rada na prvim singlovima i EP-a Lovebrids je primljen je od deep-house i neo-disco udruženja otvorenih ruku, dajući nesvakidašnji pečat svojim muzičkim nastupima. Njegov drugi singl za Winding Road je „Love on My Hands“, koji je vođen glasom Holly Backler, postavivši Lovebirds na istaknuto mjesto top nacionalnoj DJ top listi. U julu 2008. godine izlazi njegov treći singl za Winding Road „In The Shadows“. Nakon toga, karijeru nastavlja ultra popularnim singlom „Want You in My Soul“.

Festival After Beach Parties traje do 15. jula u organizaciji Montenegro Event Agencije, pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.