ABP: Who See ponovo u "Cuba Libre"

Festival After Beach Parties ulazi u finalnu sedmicu, a žurke ne prestaju. Paralelno sa sjajnim nastupima Kika Navara i Edija Ramiča u „D'Oclinijumu“ koji će biti održani u petak i subotu, očekuju nas nove svirke i drugi DJ setovi.

Objavljeno: 11. 08. 2016 - 14:23

Na zakazanom nastupu koji će Kiko Navarro imati u petak u „D'Olcinijumu“ na Velikoj plaži u Ulcinju, publiku će zagrijavati Deeport 3D i BeGood („Beat at Joes“). U susjednom lokalu „Gecko“ nastupaju Battric & MIVU, dok će na teritoriji Opštine Bar nastupiti „Pajtosi“ („Tropski bar“) i MC Mijat („Questo quello“).

Naš poznati duo „Who See“ nakon sjajnog provoda prošle sedmice, ponovo nasupaju u „Cuba Libre“, a u Budvi na „Torchu“ gostuje DJ Josko, dok će na „Almari“ u Tivtu biti podgorička DJ zvijezda Mr Jools. DJ Mallex će napraviti sjajni uvod za još jedan nastup Rolanda Barthe.

Sve žurke i programi su besplatni i počinju u oko 16 časova. Producent sedmog festivala After Beach Parties je Montenegro Event agencija pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.