Turska serija ‘’Paramparčad'' od 29. avgusta na programu Prve TV Crna Gora!

Turska hit serija koja je osvojila publiku i oborila sve rekorde gledanosti ne samo u Turskoj već i u zemljama u kojima se prikazuje počinije sa emitovanjem na programu Prve TV Crna Gora od ponedjeljka, 29. avgusta radnim danima u 20:20h.

Objavljeno: 28. 08. 2016 - 12:00

Dvije nesrećne sudbine se ukrštaju i povezuju dva potpuno različita svijeta. S jedne strane je samohrana majka koja pokušava da obezbijedi dobar život za svoju četrnaestogišnju ćerku. S druge strane je oženjen muškarac koji ima dvoje djece, dobar je otac, uspješan biznismen ali nesrećan.

1

Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Erkanom Petekajomom kojeg gledaoci pamte kao čuvenog kapetana Alija iz serije ‘’Kako vrijeme prolazi“ i Rizu iz serije ‘’Dila’’ višestruko nagrađivanom glumicom Nurgul Jesilčaj koa je igrala u seriji "Ljubav i kazna".

Serija prati sudbinu Gulseren (Nurgul Jesilčaj), skromne mlade žene koja je predana majka svojoj ćerki. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila ulazi u zabranjenu vezu sa bisnismenom Džihanom (Erkan Petekaja). Njihove dvije ćerke, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u porodilištu. I jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počinje prava zavrzlama.

4

Zapravo zavrzlama je počela veoma davno. Igrom slučaja, siromašna žena Gulseren se porodila u privatnoj bolnici. U isto vrijeme u bolnicu je na porođaj došla i Dilara Gurpinar, žena iz imućne porodice. Zbog sličnosti prezimena smetena medicinska sestra pravi grešku koja sudbinski vezuje njihove dvije djevojčice, ali i dvije porodice.

Godine prolaze i još niko ne otkriva da je došlo do greške i da su djevojčice zamijenjene. Džansu i Hazal pune 15 godina i ne slute da će im se životi promijeniti. Kada Džansu doživi saobraćajnu nesreću, i kada ljekari urade DNK analize njenih roditelja Džihana i Dilare, gorka istina izlazi na vidjelo. U isto vrijeme Gulseren napušta muž i ostavlja je da brine o njihovoj ćerki Hazal.

5

Slučaj je povezao dvije potpuno različite porodice. Problemi koji nastaju, zbližavaju Gulseren i Džihana i između njih počinju da se razvijaju osjećanja koja ne mogu da obuzdaju.

Osim intrigantne priče i odličnih glumaca, seriju karakteriše visoka produkcija u koju je uključena vrhunska ekipa. U produkciji serije radilo je čak 130 osoba. Pojavljuje se 30 glumaca u stalnim ulogama, do 20 sporednih glumaca, 300 statista i čak 27 različitih lokacija u svakoj epizodi.

Uz tri glavne lokacije koje uključuju Gulsereninu kuću i Džihanovu luksuznu otomansku vilu na azijskoj strani Bosfora, koristilo se još 14 dodatno izrađenih setova, a snimalo se i u brojnim parkovima, restoranima, radnjama, bolnicama, pa čak i u pravom zatvoru.