Borba vijeka 26. avgusta u Las Vegasu!

Dugo očekivana borba između neporaženog bokserskog šampiona i mjstora mješovitih borilačkih vještina zvanično je potvrđena i održaće se 26. avgusta u Las Vegasu.

Objavljeno: 15. 06. 2017 - 11:28

Flojd Mejveder i Konor MekGregor će bokserske rukavice ukrstiti 26. avgusta u Las Vegasu, potvrdio je danas predsjednik UFC-a Dejna Vajt. Borci su takođe na društvenim mrežama potvrdili tačnost informacije. 

Mejveder je tokom svoje profesionalne karijere koja je trajala od 1996. do 2015. godine ostvario 49 pobjeda bez i jednog poraza, te se svojim učinkom plasira među najoljima u istoriji boksa. Sa druge strane MekGregor koji je poznat po tome da stalno traži nove izazove dva puta je bio šampion u UFC-u u pero lakoj i lakoj kategoriji sa ukupnim skorom od 21-3. Iako je 11 godina mlađi borac, MekGregor, u svojim mlađim danima u svijet borilačkih sportova ušao upravo preko boksa ubrzo je prestao da trenira isti i prebacio se na MMA te će mu ovo biti prvi profesionalni meč na velikoj sceni.

Vrijednost ugovora još uvijek nije poznata ali su borci ranije najavljivali da im ne pada na pamet da u ring ulaze ako nece moci da zarade makar po 100.000.000 dolara.