Od "Džepa sa tajnama" do "Unutrašnje strane vremena"

Četvrti dan 3. Internacionalnoga sajma knjiga otvoriće promocija knjige "Džep sa tajnama" Momčila Zekovića u Kapital plazi u podne, na kojoj će pored autora govoriti Željko Milović i Dragana Tripković.

Objavljeno: 06. 10. 2017 - 11:36

Slijedi promocija knjige „Uživaj dok si dijete“ autorke Sanje Perić od 13 sati, a učestvuju Zoja Đurović, Božidar Raičević, Danijela Knežević i Sanja Perić.

Stvaralaštvo Zorana Ferića biće predstavljeno od 14 časova, a tim povodom govoriće Kruno Lokotar, Drago Glamuzina i Zoran Ferić.

Od 15 časova biće predstavljeno stvaralaštvo Ota Horvata, s kojim će razgovarati Bora Bobić.

Stvaralaštvo Slađane Bukovac biće predstavljeno od 16 časova, a govoriće još Kruno Lokotar, Daša Drndić i Slađana Bukovac.

Promocija knjige “Istra ‘spod ponjave” Darka Dukovskog najavljena je za 17 časova, a učesnici su: Boris Domagoj Biletić i Darko Dukovski.

U 18 časova slijedi predstavljanje stvaralaštva Avgustina Kupše i Miroslava Ćurčića, a učestvuju: Vladimir Arsenić, Dunja Ilić, Avgustin Kupša i Miroslav Ćurčić.

U nastavku programa, od 19 časova biće održana promocija antologije albanske savremene proze i poezije "Kaplje" o kojoj će više detalja dati Arian Leka i Dragana Tripković.

Dan će zatvoriti promocija knjige "Unutrašnja strana vremena" Marijane Terić od 20 časova. Tom prilikom govoriće: Jelena Knežević, Vasko Raičević, Aleksandar Radoman i autorka.

U okviru četvrtog dana Sajma, na programu je i likovna radionica za najmlađe u organizaciji NVO "Arlekin" koju će voditi Nela Darmutović-Mahmutović.