Radunović, Knežević i Radulović kandidati DF-a za gradonačelnika Podgorice

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević najozbiljniji su kandidati na izborima za gradonačelnika Podgorice iz Demokratskog fronta, saznaje Pobjeda.

Objavljeno: 12. 10. 2017 - 08:05

Više ovog našeg lista iz Demokratskog fronta saopštilo je da kao ,,ozbiljan i jak kandidat“ figurira i profesor Branko Radulović, potpredsjednik Pokreta za promjene, ali tek ostaje da se vidi da li bi on prihvatio da bude nosilac liste i uđe u trku za gradonačelnika.

Izvori Pobjede su precizirali da za sada nije poznato ko od pomenuta tri visoka funkcionera Fronta ima najviše šansi da bude izabran za kandidata koji će predvoditi listu u Podgorici.

Kao prvi kandidat svakako figurira Slaven Radunović, koji član najjače stranke u DF-u - Nove srpske demokratije.

- Radunović dolazi iz najjače stranke i logično je da bude prva opcija. On odlično poznaje situaciju u glavnom gradu, što su njegove potrebe kao i planovi razvoja, naveo je izvor Pobjede.

Izvor je saopštio da je Radunović već krenuo u kampanju na društvenim mrežama, objavljujući markantne fotografije iz Podgorice i navodeći da je ,,u pitanju njegov grad“.

- Ukoliko Nova srpska demokratija i Andrija Mandić čvrsto stanu iza Radunovića - on je vjerovatni kandidat. Ipak, treba sačekati da se vidi kakvo će biti raspoloženje u ostalim strankama, saopštio je naš izvor.

Kao drugi ozbiljan kandidat konkuriše jedan od lidera Fronta, Milan Knežević, koji je kao dugogodišnji odbornik stekao uvid u sva dešavanja u glavnom gradu i odlično poznaje način funkcionisanja svih gradskih službi.

Šaviv radi kampanju za Kneževića?

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, postoji velika mogućnost da izrealski marketinški stručnjak Aron Šaviv radi kampanju Milana Kneževića ukoliko bude kandidat za gradonačelnika Podgorice, ali i predsjedničkom kandidatu Demokratskog fronta.

- Tu mogućnost je Knežević i najavio tokom iznošenja odbrane, u slučaju ,,državni udar“ - saopštio je izvor.

Kneževiću se u Frontu pripisuju najveće zasluge za dovođenje Šaviva, koji je po opštim ocjenama odradio izuzetno dobru i ekstremno skupu kampanju za parlamentarne izbore.

- Odluka Šaviva da radi kampanju za Kneževića bi povećala njegove šanse - tvrdi izvor Pobjede. 

Opširnije u Pobjedi...