RADUNOVIĆ: Otkrili smo lešinare u opoziciji koji žele naše glasače

Jedan od funkcionera Demokratskog fronta Slaven Radunović, saopštio je da je taj savez “otkrio lešinare koji čekaju da mafijaška hobotnica uguši Demokratski front, pa da oni preuzmu naše glasače”.

Objavljeno: 12. 10. 2017 - 11:36

“Otkrili smo mnoge doušnike režima, čija će imena tek ugledati svjetlost dana. Otkrili smo, nažalost, i neke lešinare u opoziciji, koji čekaju da mafijaška hobotnica uguši Demokratski front, pa da oni preuzmu naše glasače”, napisao je Radunović na svom Fejsbuk profilu. 

I na kraju, kako je dodao, otkrili su “da je Migo Stijepović mijenjao 100.000$ za potrebe kampanje DPS, a da je SDT pokušao to da sakrije”. 

“A, nama hapse, privode na saslušanja i maltretiraju članove, žene, djecu, sestre, braću, sinovce ako su u toku prošle godine zamijenili nekoliko stotina ili nekoliko hiljada dolara ušteđevine ili pozajmljenog novca, kako bi opremili dnevnu sobu ili kupili polovan automobil. Već dvije godine smo, silom prilika, u velikoj mjeri izbačeni iz stroja, kad je u pitanju uobičajeno političko djelovanje. Stotine procesa, hiljade ispitivanih članova i aktivista, izmišljena najteža krivična djela koja nam se stavljaju na teret, natjerale su nas da se bavimo istražnim radnjama. Ali, sve to ima i dobru stranu. Otkrili smo neviđenu korupciju u pravosudnom sistemu, koji funkcioniše kao partijski servis”, zaključio je Radunović.