Hrvati pobijedili - BG arena postaje Štark arena

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodijeljeno hrvatskoj Atlantik grupi i najveća dvorana u prijestonici narednih pet godina nosiće naziv Štark arena.

Objavljeno: 12. 10. 2017 - 15:17

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodijeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o donijeli odluku da je ta ponuda najpovoljnija, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

U narednih 15 dana Arena Beograd će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu, kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene. 

"Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd. Malo gradova u ovom dijelu Evrope može da se pohvali ovakvim zdanjem", rekao je gradonačelnik Siniša Mali. 

Na nama je, ističe Mali, da kontinuirano organizujemo što veći broj manifestacija i događaja, kako bi ona poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana. 

"Arenu očekuju velike investicije sljedeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvjetljenje", najavio je gradonačelnik Beograda. 

Potpredsjednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijateljstva. 

B92