Evo kako žene tjeraju dobrog muškarca od sebe

Mnoge žene iz potrebe da izgrade savršenu vezu, punu povjerenja i strasti, prave određene korake koje muškarci doživljavaju kao prijetnju. Zbog toga se često dešava da muškarci pobjegnu.

Objavljeno: 17. 11. 2017 - 14:58

Nije rijetkost da muškarac momentalno nestane iz života jedne žene, ostavljajući je zbunjenu i šokiranu. 

Iako je to samo potez kukavice, moramo da priznamo da mnoge pripadnice ljepšeg pola često prave pogrešne korake kojima tjeraju partnera od sebe. 

Evo o čemu je najčešće riječ: 

Pokušavate da ga promijenite 

Koliko god želeli da izmijenite neke stvari kod partnera, poput bolje higijene, modnog stila i manira, budite sigurni da je gotovo to nemoguće. Odrasli muškarac je već oformio svoje životne navike koje će rijtko ko moći da promijeni. Potenciranje stvari koje vam se ne sviđaju i pokušaj da ih mijenjate mogu dovesti samo do sukoba, a često će muškarac bez argumenta poželeti da ode. 

Zamarate se sitnicama 

Analiza svake njegove rečenice i tumačenje detalja je definitivno u vrhu liste najgorih stvari koje većina dama radi. Sve te beznačajne sitnice će stvoriti odbojnost kod partnera, a ujedno će stvoriti lošu sliku o vama koja govori da ste nesigurna osoba. Umesto zvocanja, okrenite se sebi, smišljajte nove planove i ideje koji će biti korisni za vaš život, i činiti vas srećnom osobom. 

Uskačete u krevet na prvom sastanku 

Iako je moderno vrijeme donela drugačija pravila veze, a seks se ne smatra tabuom, uskakanje u krevet na prvom sastanku nikako nije dobra stvar. Muškarac koji je ozbiljno zainteresovan, te želi sa vama da ostvari ozbiljnu vezu, neće to doživjeti kao plus. 

Flertujete 

Ako obožavate da flertujete uvijek i sa svima, pa čak i kada ste zauzeti, imajte u vidu da će to u nekom trenutku zasmetati vašem partneru. Jednostavno, on će se osjećati nesigurno i nepoželjno, a interesovanje za vas će sve više opadati.