Tejlor Svift kupila kuću trudnoj beskućnici

Američka pjevačica Tejlor Svift još jednom je pokazala kako ima veliko srce i kako svoju slavu i bogatstvo koristi na pravi način.

Objavljeno: 05. 01. 2018 - 16:56

Kako prenose strani mediji, pjevačica je kupila kuću ženi koja je u drugom stanju i koja već osam mjeseci svoje trudnoće živi kao beskućnica, jer je njen suprug u međuvremenu ostao bez posla.

Naime, radi se o Tejlorinoj dugogodišnjoj obožavateljki Stefani, koja je predivnu vijest – da je dobila novi dom, saznala nakon pjevačicinog nastupa u Mančesteru.
 Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam svih osam mjeseci trudnoće beskućnica. Sve smo izgubili. Moja majka je to rekla Tejlor i zamolila je da se potrudi da se osjećam posebnom na njenom nastupu u Mančesteru. Kada se Svift vraćala u garderobu rekla mi je: ‘Stefani, dugo si u mom životu, a nikada ništa nisi tražila. Mogla si mi se obratiti i ja bih ti pomogla, ali nisi. Tvoja majka mi je sve rekla – napisala je srećna trudnica kojoj je pjevačica pomogla da kupi kuću i sve za prinovu koju očekuje.

– Rekla mi je: ‘Želim da uživate u svojoj maloj djevojčici, ne morate se brinuti o tim stvarima’. Te noći mi je pružila ruku i podigla me s dna. Voljeću je zauvek – poručila je obožavateljka poznate zvijezde. Bravo Tejlor!