Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Manhajmu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Berlinu i Crnogorskim turističkim udruženjem, po prvi put, kao zemlja partner, predstavlja turističku ponudu naše destinacijena sajmu turizma ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz, koji se održava od 5. do 7. januara u njemačkom gradu Manhajmu.

Objavljeno: 07. 01. 2018 - 15:15

Budući da je Crnoj Gori pripala čast da bude zemlja partner ovogodišnjeg sajma, na otvaranju je govorio ambasador Crne Gore u SR Njemačkoj dr Ranko Vujačić.

Kako su izlagači na sajmunjemačke i međunarodne turističke kompanije, društva i udruženja, sajam predstavlja odličnu priliku za promociju, uspostavljanje kontakata i ostvarivanja saradnje u cilju privlačenja većeg broja turista sa ovog tržišta.

ntonjemacka2Pored predstavljanja na štandu, Crna Gora će se dodatno promovisati kroz prezentacije ponudes akcentom na aktivni turizam na glavnoj sajamskoj bini i brojne intervjue za njemačke medije kao što su Mannheimer Morgen, Merian itd.

Kao posebna prednost za povezivanje sa ovim tržištem istaknuta je direktna avio  - linija nacionalnog avioprevoznika Montenegro Airlinesa od Podgorice ka Frankfurtu koji je 86 km udaljen od Manhajma.

ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz je sajam specijalizovan za aktivni turizam i kampovanje, koji okuplja više od 100 njemačkih i međunarodnih izlagačai preko 10.000 posjetilaca