Zanima ih ko mi dostavlja informacije

Lider Pokreta za promjene (PzP) i visoki funkcioner Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević, kazao je da cilj njegovog saslušanja od strane Specijalnog policijskog tima nije bio da se prikupe saznanja o slučajevima krupnog kriminala, već da državni organi utvrde šta on zna.

Objavljeno: 12. 01. 2018 - 13:31

Lider Pokreta za promjene i član predsjedništva DF-a Nebojša Medojević odazvao se na poziv Specijalnog policijskog odjeljenja gdje su, kako tvrdi, pokušali da saznaju šta sve zna i ko mu dostavlja informacije.

- Svrha mog današnjeg pozivanja u Specijalno policijsko odjeljenje je da braća Milo i Aco Đukanovic i Zoran Lazović saznaju šta ja sve znam i ko mi iz ANB-a dostavlja informacije.

Rekao sam im da neću dati te informacije sve dok je Milivoje Katnić glavni spcijalni tužilac, jer bi to predstavljalo saučesništvo u zataškavanju krivičnih dijela i pomaganje mafiji – kazao je Medojević na jučerašnjoj konferenciji za medije.

U tom kontekstu je naveo i kako posjeduje saznanja da je prije nekoliko dana obijena kuča bliskog rođaka Zorana Lazovića.

- U toj kući nađeno je više novca nego što je Sinđelić dobio od crnogorskog režima za organizaciju državnog udara i više novca nego što su imali teroristi za pripremu krvoprolica – naveo je Medojević.

Lider DF-a je  bez ijednog dokaza optužio glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da je planirao dvije likvidacije.

­Đ.Ć.