Zaletjeli se automobilom na Vuksanovića

Poslanik Hrvatske građanske inicijatie (HGI) Adrijan Vuksanović doživio je sinoć neprijatnost u Tivtu, kada se dok je šetao, na njega zaletio automobil velikom brzinom.


Objavljeno: 13. 01. 2018 - 10:05

Kako je Vuksanović kazao za Antenu M, on se oko 23 sata i 15 minuta, nakon druženja sa prijateljima, uputio u šetnju rivom, a kada je prošao crkvu Svetog Roka, naišao je automobil iz suprotnog smjera.

"Vozilo je išlo polako, ali kada su me vidjeli, automobil je naglo ubrzao ka meni. Prvo sam pomislio da se neko šali, da je to neko možda od mojih prijatelja, ali kada sam vidio naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspio sam, međutim, da se okrenem i vidim broj tablica", objašnjava Vuksanović.

Kaže da je vozilo metalik sive boje imalo tivatske registarske oznake, te da su, koliko je uspio da vidi, u automobilu bile tri osobe. Oni su mu iz vozila u pokretu nešto dobacili ali, kako kaže, nije uspio da razumije riječi.

"Slučaj sam prijavio policiji, te očekujem da nadležni otkriju da li je to bila neka prijetnja namijenjena meni ili su to uradile osobe u raspoloženju smanjene odgovornosti", navodi Vuksanović.