Povrijeđena radnica RTCG

U eksploziji u Skadru povrijeđeno je šest osoba, do kojih dvije teže. Meta napada je bio albanski biznismen Ljuljzim Kula, potvrdila je albanska policija. U neposrednoj blizini mjesta ekspolozije, koja se dogodila oko 10:30, u strogom centru grada, zatekla se i ekipa Televizije Crne Gore.

Objavljeno: 13. 01. 2018 - 14:35

Među povrijeđena je i radnica RTCG R.G, koja je nakon ukazane pomoći u bolnici u Skadru, otpuštena ali će po povratku u Crnu Goru morati da se javi ljekarima u Kliničkom centru, javlja TVCG.

Reporteri RTCG su javili da su slike sa trga Rus uznemirujiće, da je situacija haotična i da je pravo čudo da nije bilo težih posljedica.

Ekipa Televizije Crne Gore vratiće se u Crnu Goru čim bude završen uviđaj.

Albanski mediji navode da je ekspoloziv bio bio postavljen na motoru, koji se nalazio ispred zgrade u kojima su i prostorije srpsko-crnogorske manjine.

O događaju je obaviješteno Ministarstvo vanjskih poslova i naša ambasada u Tirani čije je osoblje odmah krenulo u Skadar.

- Čim se reporteri TVCG vrate iz Skadra, u našim narednim informativnim emisijama prikazaćemo snimke koje su oni danas zabilježili nakon eksplozije – navode iz RTCG.