Crnom Gorom upravljaju izdajnici koji sprovode otvorenu torturu

Presuda kojom je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević osuđen na  četiri mjeseca zatvora, montirani sudski procesi koji se vode protiv lidera DF-a, ustupanje teritorije lažnoj državi Kosovo su jasni pokazatelji da Crnom Gorom upravljaju izdajnici koji sprovode otvorenu torturu i progon nad svojim političkim protivnicima, saopšteno je danas iz Nove srpske demokratije (NSD). 

Objavljeno: 26. 02. 2018 - 17:52

U saopštenju NSD se navodi da je Predsjedništvo te partije na današnjoj sjednici snažno podržalo Kneževića, u kako su kazali "situaciji vezanoj za namjeru režima da ga protivustavno i protivzakonito smjesti u spuški zatvor na četiri mjeseca".

"Knežević ima svaku vrstu podrške od strane NSD-a ze sve odluke koje u vezi date situacije donese", piše u saopštenju NSD.

Iz te partije su kazali i da je Predsjedništvo razmatralo  i aktuelnu političku situaciju i stanje na terenu.

"Predsjedništvo je zaključilo da infrastruktura NSD-a spremno dočekuje sve događaje koji slijede narednih mjeseci. Takođe je osuđeno i stavljanje Crne Gore u inferioran položaj prema privremenim vlastima u Prištini od strane Duška Markovića i Filipa Vujanovića po pitanju demarkacije granice sa lažnom državom Kosovo. Predsjedništvo NSD-a je zaključilo da se u narednom periodu mora spriječiti ovakvo ponašanje vlasti , da se zarobljene institucije moraju osloboditi ali i da je potrebno da u ovakvim situacijama imamo veći stepen solidarnosti od strane ostalih opozicionih struktura", zaključuje se u saopštenju NSD-a.