Vuksanović u Kotoru

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović posjetila je juče Kotor i u razgovoru sa velikim brojem građana poručila da na predstojećim predsjedničkim izborima nastupa kao kandidat istinske gradjanske Crne Gore.

Objavljeno: 13. 03. 2018 - 10:51

“Danas smo u Kotoru, gradu koji je bogat svojom istorijom, gradu u kome vlada duh političkih promjena. Razgovarali smo sa građanima Kotora i uvjerili se da oni, kao i većina građana Crne Gore žele promjene”. 
Ona je navela da lokalna vlast pokazuje da vrijedno radi i predstavlja dobar primjer odgovornog odnosa prema poslu kakav će biti i na nivou cijele države nakon političkih promjena koje počinju ovim predsjedničkim izborima.
“Građani žele promjene, oni žele da ih čujemo i da rješavamo njihova životna pitanja. Zato smo svakog dana posvećeni neposrednom razgovoru sa građanima. Želimo da čujemo njihove probleme, želimo da ubrzamo promjene, želimo da budemo odgovorni političari koji će upravljati u interesu građana i jednako želimo da oduzmemo moć otuđenoj političkoj i partijskoj eliti. 

Da bismo to ostvarili potrebno nam je građansko jedinstvo i da zajednički radimo u interesu budućnosti i Kotora i cijele Crne Gore. Zbog svega toga, ne želim da učestvujem u međupartijskim raspravama. Ove rasprave ni na koji način neće doprinijeti našim zajedničkim ciljevima”.
 Vuksanović je naglasila da je vrijeme promjena došlo, da građani to osjećaju, i da postoji snažna odgovornost da ih u tome podržimo i da ih u tome predvodimo. “Bogata istorija Kotora nas uči i obavezuje da budemo jaki, da budemo složni, da gledamo u budućnost i iznad svega da jedni druge podržavamo i poštujemo. Zato su ovi predsjednički izbori važni”, navela je Vuksanović. 

“Nakon ovih izbora ojačaćemo nezavisnu Crnu Goru, ubrzaćemo proces evropskih integracija i obezbijediti promjene. Građanska Crna Gora mora pripadati svima, i biti zemlja socijalne pravde, a ne plijen otuđenih partijskih elita.”,naglasila je kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore.
Dr Vuksanović je posjetila javno preduzeće “Vodovod i kanalizacija”, Turističku organizaciju Kotor ” i privatno obrazovnu ustanovu “Osmjeh”.