Zvezda čestitala Budućnosti, podgorički klub se zahvalio

Košarkaški klub Crvena zvezda čestitao je košarkaškom klubu Budućnost Voli osvajanje titule u ABA ligi i plasman u Evroligu.

Objavljeno: 16. 04. 2018 - 17:24

Poštovani, ovim putem želim da u ime kluba, a i u svoje lično ime, uputim igračima, članovima stručnog štaba, kao i svim zaposlenim u klubu, čestitke povodom osvajanja prvog mjesta u upravo završenoj ABA ligi, i plasman u Evroligu. Srdačno vas pozdravljamo“, navodi se u saopštenju koje potpisuje direktor KK Crvena zvezda Davor Ristović.

Budućnost se zahvalila Zvezdi na čestitci.

Za nas je prvo mjesto posebna čast i obaveza da i u narednom periodu budemo pravi promoteri košarke i sportskog duha, čuvajući košarkašku tradiciju naših prostora na najreprezentativniji način. Čestitamo timu i stručnom štabu Crvene zvezde na odlično odigranim partijama u završnici ABA lige, na kojima su još jednom potvrdili da predstavljaju pravi evropski klub“, navodi se u saopštenju direktora podgoričkog kluba Slavka Radulovića.

Budućnost je, podsjetimo, slavila u finalu plej-ofa protiv Zvezde sa 3:1 u pobjedama, i tako osvojila prvu titulu u istoriji u regionalnom košarkaškog takmičenju.