Odbojkašice Mediterana izborile plasman u Prvu ligu!

Na kvalifikacionom turniru za popunu Prve lige, koji je održan u Budvi, a čiji je organizator bio odbojkaški klub "Mediteran", igračice tog mladog kluba ostvarile su istorijski uspjeh plasiravši se u najjače takmičenje. U polufinalnim susretima viđena je zanimljiva odbojka, a više sreće i znanja imale su igračice Mediterana, koje su savladale Albatros (3:2) i Jedinstva, koje je bilo maksimalno protiv ekipe Libero (3:0). 

Objavljeno: 22. 04. 2018 - 11:30

U meču za treće mjesto Albatros iz Herceg Novog savladao je Libero iz Petrovca (3:1). Veliko finale je bez obzira na makaimalan rezultat proteklo u veoma uzbudljivoj odbojci. Nakon odigrana tri seta bolje su bile odbojkašice Mediterana koje su sa svojim navijačima proslavile ulazak u Prvu ligu Crne Gore.

-Istorijski uspjeh za naš relativno mladi klub, ako uz to uzmemo činjenicu da naš sastav čine curice koje su prvi razred srednje škole kao i osnovke, onda ovaj rezultat ima još veću draž.

Iskren da budem, moj kolega Predrag Ćorluka i ja se nijesmo nadali ovom uspjehu za ovako kratak period zato ovom prilikom čestitam svim curama koje su učestvovale u ovom istorijskom uspjehu.

Takođe bih iskoristio priliku da se posebno zahvalim kompaniji BEMAX iz Podgorice koja nam je omogucila da imamo sve uslove za funkcionisanje jednog ovako mladog kluba,i svim ljudima koji su stali iza nas, vjerovali u nas i bili naša finansijska podrška.

Budva je dobila još jednog prvoligaša u ženskoj odbojkaškoj ligi, ali isto tako za Peđu i mene je još većj uspjeh što u našem klubu trenira preko 200 dječaka i djevojčica, tako da Budva ne mora da brine za budućnost budvanske odbojke - kazao je trener Marko Bagarić.