Privredna komora na Novosadskom poljoprivrednom sajmu

Privredna komora Crne Gore poslije višegodišnje pauze, ponovo će biti izlagač na Novosadskom poljoprivrednom sajmu koji se održava od 15 do 21. maja.

Objavljeno: 08. 05. 2018 - 16:38

To je najavljeno tokom razgovora ambasadora Srbije u Crnoj Gori Zoran Bingulaca i predsjednika Srpsko-crnogorskog poslovnog kluba Radivoje Rašović sa predstavnicima Privredne komore.

Crnogorski privrednici će ove godine nastupiti na zajedničkom štandu, uz podršku Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstva ekonomije, Investiciono razvojnog fonda i naravno Privredne komore Crne Gore.

Sajam, poslovni forum na kojem će učestvovati i potpredsjednik Vlade Crne Gore Milutin Simović, kao i niz već zakazanih sastanaka sa najvišim predstavnicima pokrajinske Vlade i tamošnjim privrednicima imaju cilj prepoznavanje i realizaciju dodatnih poslovnih mogućnosti i povezivanja privrednika naše zemlje i Vojvodine.

Ambasador Bingulac je naglasio da su dvije nacionalne komore primjer kako treba osmišljavati valorizaciju potencijala Regiona. To je pokazano i kreiranjem Zajedničke turističke ponude, kroz projekat koji su osmislile i realizovale komore.