Održan turnir "Eminent kup"

Proteklog vikenda na terenima Teniskog kluba "Eminent" održan je turnir "Eminent kup", iz šampionata Crne Gore "Ljetopis automotive", za dječake i djevojčice uzrasta do 10 godina. 

Objavljeno: 15. 05. 2018 - 18:16

Turnir je igran po sistemu "raund robin". Kod djevojčica najbolja je bila takmičarka TK "Eminent", Iva Lakić koja je savladala Stašu Bulatović iz "Top Spina" 4:0, 4:0. Plasman u polufinale izborile su Tara Rašović iz TK"Nec" i Anja Lakić iz TK"Eminent". Na rang listi TSCG prva je Iva Lakić sa 1405 bodova, na drugom mjestu je Aleksandra Mijušković sa 830, dok je 
na trećem mjestu Tara Rašović sa 775 bodova.
Kod dječaka slavio je Dušan Radović iz TK "Eminent". On je u finalu bio bolji od Pavla Vukosavljevića iz TK "Glava Zete" 4:3, 4:3. Njihovi protivnici u polufinalu su bili Nikola Malović TK "Sutjeska" i Nemanja Durutović iz TK "Top spin". Na rang listi TSCG prvi je Skender Katana iz TK "Bellevue" sa 1220 bodova, drugoplasirani Ivan Aranitović iz TK "Sutjeska"  ima 1200 bodova, dok je na trećem mjestu Marko Dragović iz TK "Eminent" koji je sakupio 1195 bodova.

"Mercedes" šampionat Crne Gore do 12 godina, nastavlja se sledećeg vikenda kada je na programu turnir u TK "As" u Podgorici.