"Morača" se modernizuje za Euroligu!

KK Budućnost Voli predstavio je projekat za povećanje broja sjedišta u SC "Morača", što je jedan od najvažnijih uslova za nastup u Euroligi naredne sezone.

Objavljeno: 16. 05. 2018 - 14:03

Da bi obezbijedili neophodni kapacitet od minimum 5.000 stolica, uprava novog regionalnog šampiona radiće na tome da doda dvije montažne tribine, iza koševa.

moraca

Galerija koja će biti ispod semafora brojaće blizu 900 sjedišta, a na suprotnoj strani, na montažnoj tribini, moći će da stane oko 400 gledalaca. 

bokanscmoraca

- Dobili smo pohvale Eurolige da smo maksimalno dobro iskoristili pethodnih nekoliko sedmica i mislim da ćemo stići da završimo sve do kraja avgusta, kako smo i planirali. Ovim projektom ukupno dobijamo blizu 6.000 sjedišta, što je mnogo više nego što zahtijevaju propisi Eurolige. Radi se i sređivanje parketa, renoviranje svlačionica, nova rasvjeta i izgradnja VIP salona. Svakodnevno smo u poslu, komunikaciji sa Euroligom i kao što smo najavili na proslavi titule, sve ide mnogo bolje nego što smo očekivali - rekao je prvi čovjek Budućnosti Dragan Bokan.

moraca00