FK Mladost raspisao konkurs za dizajn novog grba

FK “Mladost” ove godine zaista će zakoračiti ponovo u svoje mlade dane vraćajući proslavljeno, voljeno ime – “Titograd”. Tim povodom naš klub obaveštava studente dizajna, ljubitelje fudbala koji vole glavi grad, Crne Gore da će do 31. maja biti otvoren konkurs za grafičko rješenje novog grba - poručili su iz ovog kluba. 

Objavljeno: 16. 05. 2018 - 17:10

''Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da osmisle i podijele sa nama svoju ideju grba kojim će ponovo zasjati zlatno doba titogradskih asova.  Novim dizajnom želimo da se podsjetimo velikih Romantičara sa Cvijetinog brega. Odajući počast legendama, nove generacije igrača i zaljubljenika u fudbal grade svoj identitet i temelj za buduće uspjehe, koji će se ogledati i u novom grbu kluba'', navodi se u saopštenju fudbalskog kluba Mladost.

Kako dodaju, pobjednik konkursa koji će biti otvoren do 31. maja dobiće novčanu nagradu u iznosu od 500 eura, ali i priliku da učestvuje u kreiranju novog vizuelnog identiteta kluba. 

''Rješenje koje osvoji drugo mjesto na konkursu biće nagrađeno sa 250 eura, dok će autor trećeplasiranog rešenja osvojiti 150 eura.  Prijedloge slati na mail [email protected] Ovom prilikom pozivamo i sugrađane da prate našu stranicu i učestvuju u odabiru pobjednika glasajući za svog favorita – naš stručni tim uzeće u obzir glasove fanova prije donošenja konačne odluke'', zaključuje se u saopštenju.