Goran, Petar, Dragoslav i Nataša idu na City Groove!

Goran Đurišić, Petar Bjelica, Dragoslav Bjelica i Nataša Bjelica, dobitnici su ulaznica za subotnji i nedjeljni program City Groove festivala, u nagradnoj igri Portala Analitika i City Groove-a.

Objavljeno: 01. 06. 2018 - 10:24

Sve je spremno za večerašnje, četvrto izdanje City Groove festivala koji će početi u 21 sat na Stadionu malih sportova. Prvi izvođač koji je stigao juče u Podgoricu je španski di-džej i producent Dario Nunjez.

Prvo veče zatvoriće italijanski elektro duo The Cube Guys, kojima će ovo takođe biti premijerni nastup u Podgorici. Čuveni po stvaranju atmosfere koja posjetioce ne ostavlja ravnodušnim, dvojac je nastao 2005. godine, a čine ga italijanski di-džejevi i producenti Roberto Intralaci i Luka Provera. Njih dvojica imaju različite stilove, ali ih je ujedinila želja da daju doprinos i ostave lični pečat na internacionalnoj klupskoj sceni. Ulaz je prve večeri slobodan, a festivalska kapija otvara se u 20 časova.

Tokom druge večeri festivala publika će imati priliku da uživa u koncertima KIC pop hora, hip-hop dua Stereo MC’s, Josipe Lisac i benda Vatra.

Treće i posljednje veče otvoriće najpoznatiji crnogorski alternativni bend Autogeni trening, nakon kojeg će dvočasovni koncert održati škotska rok grupa Simple Minds.

Iako je prvi kontigent ulaznica rasprodat, karata još uvijek ima u prodaji i mogu se naći na prodajnim mjestima Crnogorskog telekoma u Podgorici, Nikšiću i Budvi, u Hard rok kafeu, preko mreže Gigstix, kao i na sajtu www.citygroove. me.

Cijene ulaznica za drugo veče su 10 eura, dok će treće večeri zbog koncerta benda Simple Minds karte koštati 15 eura za fan pit i 10 za parter.