Horor u Srbiji: Sestre koje su grizle i ubadale dva brata žive u ''kući strave''

Tužilac Višeg tužilaštva u Zrenjaninu odredio je jednomjesečni pritvor rođenim sestrama - Dini T. (22) i Zori T. (25), koje su nožem napale komšiju Lazu S. i njegovog brata Branislava S. One su se, navodno, kod tužioca branile da su "muškarce izbole jer su pokušali da ih opljačkaju".

Objavljeno: 01. 06. 2018 - 11:36

Prema ranijim pisanjima ''Blica'' rođene sestre Dina T. (22) i Zora T. (25) iz sela Melenci u subotu u dva sata posle ponoći nasrnule su na komšiju Lazu S., koji se iz kuće brata Branislava vraćao svojoj kući. 

Kako je ispričao Branislav, očuh napadačica prvo je njegovog brata udario kofom u glavu, a zatim su ga one odvukle u njihovo dvorište gdje su ga ubole u stomak, a zatim grizle i cičale od sreće dok su gledale krv.

Branislava, koji je pritrčao bratu u pomoć, lakše su povreijdile. Očuh djevojaka sve je gledao sa strane i dirigovao djevojkama.

Dina i Zora uhapšene su istog dana, prilikom čega su izjavile da su "komšije izbole jer su pokušali da ih pokradu", što povrijeđeni muškarci negiraju.

Dva dana kasnije određen im je pritvor "zbog mogućnosti uticanja na svjedoke i okolnosti koje ukazuju da će u kratkom periodu dovršiti pokušano krivično djelo ili ga ponoviti".

Da će započeto djelo dovršiti, ali i svakako nastaviti da terorišu selo Melence, sigurna su povrijeđena braća, ali i komšije koje su ovih dana u većem strahu nego ikad.

Žitelji Melenaca kažu da niko nije pričao sa ovom porodicom, koja je iz Austrije došla prije sedam-osam godina, a odakle je, prema njihovim riječima, protjerana zbog svojih "vjerskih uverenja".

- Ovo im nije prvi put da su nekoga povrijedili. Već su napali jednu komšinicu, a za napad su dobili samo prijavu, nakon čega su i dalje bili među nama. Komšinici su i dan-danas nakon tog napada uvek zaključana vrata iz straha - pričaju preplašene komšije.

Stanovnici sela u strahu

Žitelji Melenaca u strahu su svih ovih godina, jer se selom priča da su osumnjičene članice neke sekte.

Redakciji "Blica" stigla je fotografija njihove kuće, na kojoj se vide mnogi čudni simboli. Vjerovatno je to razlog i zašto se selom raspreda priča i da u kući drže lobanje i predmete koji asociraju na okultne radnje, sa kojima su vršile ritualne obrede.

- Ta kuća stoji tu deset godina, svaki dio kuće ima neki znak na sebi. Juče je gospodin pop slikao tu kuću. Neko stoji iza svega toga - zaključio je Stanišić, dodavši da neće ostaviti da slučaj samo prođe ovako.

(foto: blic)