Nunjez: Osluškivaćemo publiku, ako bude kiše biće još bolje

Glavne zvijezde prve večeri festivala City Groove Dario Nunez i The Cube Guys održali su konferenciju za novinare u hotelu CentreVille.

Objavljeno: 01. 06. 2018 - 17:18

“Ovo nam je četvrti put da dolazimo u Crnu Goru, tako da osjećamo da smo dobrodošli. Kako smo sa juga Italije postoji dosta sličnosti sa ljudima u Crnoj Gori, kao što je, recimo, način na koji uživamo u događajima, sve djeluje jako prijatno“, ispričao je Luka Provera koji je ispred dvojca The Clube Guys bio raspoloženiji za priču sa novinarima.

Nunez koji je stigao dan ranije uspio je da malo razgleda Podgoricu, a otkrio je da mu je bilo interesantno i uzbudljivo upoznati zemlju i ljude.

Večerašnje zvijezde The Clube Guys istakli su da nijesu spremili unaprijed listu, već da vole da osluškuju publiku i na taj način se prilagođavaju.

“Do sada smo nastupali u primorskim mjestima koje posjećuju turisti, pa je uvijek bilo drugačije. Zato nam ta ranija iskustva nijesu pomogla da napravimo listu, već ćemo izaći na scenu, osjetiti publiku, i u skladu sa tim doživljajem osmišljavaćemo repertoar“, obećao je pred večerašnji nastup Luka.

Dario je istakao da ima običaj da odsluša nastup kolega koji nastupaju prije njega i da se sa svojim repertoarom, ako je potrebno, uklopi.

„Imam svoj stil i način izvođenja, međutim, spektar muzike koju puštam je širok pa se uklapam sa ostalima“- kazao je Dario Nunez.

Oni su najavili da ni moguća kiša neće publici koja posjeti Stadion malih sportova pokvariti provod, pa su ih pozvali da u što većem broju dođu od 21 sat.

„Na repertoar nekad utiču i vremenske prilike, to može da doprinese doživljaju. Imali smo iskustvo u Meksiku gdje je nastup trajao šest sati, a smjenjivali su se kiša i sunce. Međutim, svima je bilo odlično. Priroda može da doprinese kompletnom doživljaju“, rekao je Luka Provera.

I Dario je otkrio da je imao slično iskustvo kad su vremenske (ne)prilike u pitanju.

„To mi se desilo dva puta, imao sam slično iskustvo, ali je publika ostala na podijumu do kraja. Zaista vremenske prilike mogu da stvore posebnu atmosferu“ istakao je Nunez.

Producent festivala Balša Vojičić još jednom je podsjetio da je ulaz večeras na Stadion malih sportova slobodan, a da se kapije otvaraju u 20 sati.

„Rasprodali smo i drugi kontigent ulaznica za drugo i treće veče, pa se od danas mogu nabaviti na licu mjesta. Zbog velikog interesovanja zamolio bih ljubitelje bendova i izvođača koji će ove godine nastupiti na City Groove festivalu da na vrijeme nabave karte, kako bi izbjegli gužve“, poručio je Vojičić.

Prije nego što večeras Dario Nunez i The Clube Guys pokažu publici zašto su među najboljima, prisutne na stadionu dodatno će razmrdati domaći DJ I producent Mr. Lekka.