Kajli Minog ima novog momka

Australijska pjevačica Kajli Minog ima novog momka Pola Solomona, a riječ je o prvom muškarcu koji je uspio da osvoji njeno srce nakon bolnog raskida sa vjerenikom Džošuom Sasom.

Objavljeno: 06. 06. 2018 - 17:07

Pop zvijezda Kajli Minog primjećena je prvi put sa novim momkom Polom Solomonom, koji ima funkciju kreativnog direktora u poznatom muškom magazinu “GQ”.

Iako se Kajli i Pol viđaju već duže vrijeme, pretpostavlja se od februara, slavni par je tek sada snimljen zajedno, a “San” piše da Pol napušta njenu kuću u ranim jutarnjim satima.

Prethodno, pjevačica je nastupala sa Nikom Kejvom u Viktorijinom parku, a potom se Solomon pridružio njoj i njenom društvu.

Naravno, paparaci su ih sve vrijeme strpljivo čekali, te snimili ekskluzivne fotografije novog para koji izgleda poprilično zaljubljeno – pjevačica se sve vrijeme smijala i šalila sa novim izabranikom.

– Kajli ne žuri da uđe u ozbiljnu ljubavnu vezu, ali trenutno uživa u pažnji partnera. Nije tajna da se osjećala veoma povrijeđeno nakon raskida. Trebalo joj je vremena da preboli, Sada osjeća da je spremna da nastavi dalje – kazao je izvor za britanski “San”.

Kajli i Pol su se upoznali preko zajedničkog prijatelja u februaru, a Pol je sve vrijeme bio njena podrška. Oboje su prikrivali njihovo blisko prijateljstvo.

Inače, Kajli i njen bivši vjerenik Džošua su saopštili da su raskinuli u ferbruaru 2016. godine, nakon što su proveli zajedno tri godine.

U to vrijeme, tablodi su pisali da je pjevačica izbacila britanskog glumca iz kuće zato što se previše zbližio sa španskom glumicom Martom Milans.