Glumci ponovo viđeni zajedno

Kristen Stjuart i Robert Patison ne prestaju da intrigiraju javnost. Sada su svjetski mediji objavili da su nedavno viđeni u noćnom provodu i šuška se da su obnovili romansu.

Objavljeno: 06. 06. 2018 - 19:48

Zvijezde "Sumrak" sage, prema pisanju portala "TMZ", razmatraju da ozbiljno ozvaniče svoju vezu i time nastave gdje su stali prije pet godina. 

Kristen i Robert su raskinuli zbog njene nevjere i odnosa sa rediteljem Rupertom Sandersom. Međutim, posljednjih mjesec sa nekoliko strana moglo se čuti da među njima i dalje ima osjećanja koja ih vezuju. 

"Našli su se nekoliko puta i ne žele da se to zna, ali među njima definitivno ima još hemije. Njihovi prijatelji počeli su da se pitaju da li ima postoji li šansa da se pomire", otkrio je izvor. 

Posljednji put viđeni su zajedno u subotu na rođendanu Lili - Rose Dep. Paparaci su ih slikali ispred kluba, međutim nije poznato da li su se družili i na žurci. Kristen je već duže vrijeme u vezi sa manekenkom Stelom Maksvel, a Robert je krajem prošle godine raskinuo veridbu s FKA Twigs.