Sergej Trifunović vrijeđao Đokovića: Idi u FK Vegeterijanac

Dok je Novak Đoković na Rolan Garosu igrao meč protiv Italijana Marka Čekinata, glumac Sergej Trifunović je riješio da na društvenoj mreži Tviter prokomentariše njegov način ishrane.

Objavljeno: 08. 06. 2018 - 15:22

Sergej je tokom trajanja meča u Tvitovima uputio niz zamjerki na račun najboljeg srpskog tenisera i zbog toga je naišao na veliku osudu svojih pratilaca.

"Dobro dečko, sad nam već svima ideš na živce: počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegetarijanac", napisao je on.

Neki od komentara bili su:

- Ne ide na živce svima, ide samo tebi. I ostalima koji očekuju da posle povrede osvoji RG. Dečko je najbolje godine imao kao vegulja, pa ti tad nije smetalo.

- Pričaš o Novaku Đokoviću...a ko si ti??

- Serdjo, mislim da ovog puta nisi u pravu. Dečko se vraća poslije povrede, ako si gledao mogao si primjetiti da nije u pitanju nikakav nedostatak mesa već nedostatak jakih mečeva i uzbudljivih poena. Doći će sve to na svoje. Samo polako.

Dobro dečko,sad nam već svima ideš na živce:počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegetarijanac.

— Serge Truffaut (@WhistlerDick) June 5, 2018