Gordi Albion golovima Kejna slomio Tunis!

Fudbaleri Engleske zahvaljujući golu Kejna u sudijskoj nadoknadi savladali su Tunis sa 2:1 u posljednjem meču dana u okviru grupe G.

Objavljeno: 18. 06. 2018 - 22:03
Foto: FIFA World Cup

Napadač Totenhema bio je dvostruki strijelac, a gol vrijedan trijumfa dao je u prvom minutu nadoknade poslije velike gužve i asistencije glavom Megvajera.

engleska1

Englezi su pokazali mnogo u prvom poluvremenu, djelovali nadomoćno, ali je rezultat na semaforu Volgograd arene pokazivao 1:1.

U nastavku bezidejna predstava Gordog Albiona, no Kejn je kao i mnogo puta u karijeri bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, pa je Tunis morao da potpiše kapitulaciju.

engleska3

Ekipa Gereta Sautgejta je u meč ušla odlično i poslije par propuštenih zicera, Kejn je načeo, tada, pogubljenu odbranu rivala.

engleska4

Uslijedile su nove neiskorišćene šanse Engleza, pa kao što to biva u fudbalu stigla je kazna – Voker je bespotrebno skrivio penal, a gol sa bijele tačke, za izjednačenje, dao je Saši.

engleska5

Za razliku od vrlo uzbudljivog prvog, u drugom dijelu smo gledali klasičnu uspavanku. Tunis je sjajno zatvorio sve prilaze sopstvenom golu, senzacija je bila na pomolu, a onda se pojavio Kejn i stavio tačku golom u zaustavnom vremenu.

engleska6

TUNIS – ENGLESKA 1:2 (Saši pen. 35 – Kejn 11, 91)

Volgograd Arena
Sudija: Vilmar Roland (Kolumbija)

TUNIS (4-3-3): Hasen – Bron, S. Ben Jusef, Ali Malul, Merija – Škiri, Badri, Saši – F. Ben Jusef, Hazri, Sliti.

ENGLESKA (3-1-4-2): Pikford – Voker, Stons, Megvajer – Henderson – Tripijer, Dele Ali, Lingard, Jang – Sterling, Kejn.