DF pozajmljuje poslanika SNP-u

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković pozvao je poslanike te partije Danijelu Pavićević i Srđana Milića na konsultacije povodom formiranja poslaničkog kluba u Skupštini Crne Gore, saznaju Dnevne novine.

Objavljeno: 19. 06. 2018 - 09:39

Prema saznanjima tog lista, Joković se dogovorio sa Demokratskim frontom (DF) da mu taj politički savez “pozajmi” jednog poslanika kako bi SNP mogla da formira Klub poslanika. O tome se govorilo i nedavnoj sjednici Glavnog odbora ove partije.

Navodno tada je rečeno i da je DF već odredio poslanika koji će omogućiti tehničko stvaranje Kluba poslanika, a što će doprinijeti da SNP lakše funkcioniše u parlamentu i dobije sve benefite koje poslanički klub nosi sa sobom.

Jokoviću je preostalo još da se sastane sa Pavićević i Milićem, poslanicima sa liste SNP-a koji već mjesecima ne učestvuju u radu partije i za koje se govorilo da predsjednik SNP-a skoro da nema komunikaciju sa njima. 

Pretpostavlja se da će ovo dvoje poslanika pristati na Jokovićev predlog jer je mnogo bolje da SNP ima svoj Klub poslanika.