Kadija će se baviti ljudskim resursima

Nedavno razriješena generalna direktorica Radio-Televizije Crne Gore Andrijana Kadija prihvatila je ponudu v.d. generalnog direktora Božidara Šundića da bude angažovana kao stručna saradnica u kancelariji za ljudske resurse – saznaje Pobjeda.

Objavljeno: 20. 06. 2018 - 06:37

Informaciju su potvrdili Kadija i Šundić. - Andrijana je tražila da, za sada, ne radi ništa što je povezano s programom, a ja sam joj, poštujući zakon i njenu želju, ponudio mjesto u kancelariji za ljudske resurse. Nakon veoma korektnog razgovora koji smo obavili, ona je to prihvatila - rekao je Šundić Pobjedi.

On je kazao da Kadija nije navela razloge zbog kojih ne želi da se pojavljuje u programu, ali da je ponuđeno mjesto smatrala prihvatljivim. Kadija nije detaljisala zbog čega sada neće pred kamere, ali je kazala da bi željela, u nekom budućem periodu, ponovo da radi novinarski posao.

- Prihvatila sam Šundićevu ponudu, sve je u redu. Na odmoru sam, a nakon što se vratim dolazim na novo radno mjesto. Naravno, u nekom narednom periodu voljela bih da se vratim profesiji - kazala je Kadija za Pobjedu.

Šundić je, kako smo u ponedjeljak objavili, direktoru Televizije Vladanu Mićunoviću ponudio mjesto savjetnika generalnog direktora Javnog servisa, a to je funkcija koju je on obavljao prije nego je imenovan za v. d. generalnog direktora RTCG.

Hoće li Mićunović prihvatiti novo radno mjesto biće poznato do kraja sedmice, kada ističe rok da se izjasni na inicijativu za razrješenje koju je pokrenuo Šundić.

Opširnije u PObjedi