Sekulić: Kandidovaću se za predsjednika Savjeta EKIP-a

Član savjeta Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKPI), Zoran Sekulić, saopštio je Portalu Analitika da će se kandidovati za predsjednika savjeta te Agencije.

Objavljeno: 21. 06. 2018 - 11:51

''U vezi sa informacijom da je Odbor za privredu, budžet i finansije, Skupštine Crne Gore, donio odluku za raspisivanje konkursa o izboru predsjednika i dva člana Savjeta Agencije za elektronsku komunikaciju i poštansku djelatnost, a imajući u vidu da sam protekle godine izabran za člana savjeta, imam namjeru da se kandidujem za predsjednika Savjeta EKIP-a'', kazao je Sekuli za Portal Analitika.

Zoran Sekulić je od samog osnivanja Agencije bio direktor sve do 2008. godine kada je izmijenjen zakon i ustanovljen Savjet kao tijelo. Sekulić je takođe od 2009. godine bio izvršni direktor Agencije sve do početka 2017. godine kada je počeo da vrši funkciju člana Savjeta.

''Po mom osjećaju imam iskustvo da nastavim u svojstvu predsjednika Savjeta za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost. Moje iskustvo i stručnost daju dovoljno razloga da imam očekivanje i uvjerenje da mogu taj posao da odradim na najkompetentniji mogući način'', kazao je Sekulić.