Sinoć promovisana nova Gradska kafana hotela Mogren

Promocija novog izgleda Gradske kafane hotela Mogren sinoć je bila povod okupljanja velikog broja prijatelja Kompanije, privrednika, poslovnih partnera Grupacije Budvanska rivijera i predstavnika medija.

Objavljeno: 23. 06. 2018 - 07:30

Mediteranski zvuk obojio je veče uz muziku Zorice Kondže i klape Cambi, čiji koncert je bilo moguće pratiti putem video bima lociranog na terasi hotela Mogren. 

Investicija vrijedna milion i 500 hiljada eura bila je usmjerena na adaptaciju Gradske kafane sa terasom, prostora recepcije i lobija, kao i atrijuma sa fontanom, što za rezultat ima novu sliku sa savremenim dizajnerskim rješenjima. 

Tokom adaptacionih radova, koji su sprovedeni u rekordno kratkom vremenskom periodu od svega 70 dana,  posebna pažnja je posvećena i ugostiteljskom dijelu kroz dodatna ulaganja u zamjenu dotrajalih instalacija i potpunu modernizaciju kuhinjskog dijela.

koncert3Kako je hotel Mogren otvoren tokom cijele godine, Kompanija Budvanska rivijera je koncipirala novi program Gradske kafane uz gostovanja muzičara i ambijent klupske atmosfere, uz očekivanja da diverzitetna ponuda bude atraktivna i u zimskom periodu.

Hotel Mogren je jedno od najpopularnijih mjesta u Budvi a ono što je oduvijek činilo posebnost i čar posjete jeste upravo Gradska kafana i druženje u opuštenom ambijentu i prirodnoj hladovini nadomak zidina Starog grada i gradske plaže. Ova adaptacija je samo korak naprijed ka novim susretima na istom mjestu u novom ruhu.

Mjesec jun u Hotelskoj grupi Budvanska rivijera protiče u znaku dobre popunjenosti hotela u kojima trenutno boravi 3.267 turista sa različitih tržišta Evrope.

koncert2