Popović traži odgovornost RTCG jer nije prenošeno finale Svjetske lige u vaterpolu

Na današnjoj sjednici Skupštine Crne Gore poslanik Liberalne partije Andrija Popović pozvao je Savjet javnog servisa RTCG da hitno pokrene pitanje odgovornosti menadžmenta iz razloga izostanka,bar prenosa finala Svjetske lige u vaterpolu na kojoj je Crna Gora ostvarila veliki trijumf i osvojila zlatnu medalju. Istovremeno, na tri kanala RTCG prenošen je isti program,sa grupnog takmičenja svjetskog prvenstva u fudbalu.

Objavljeno: 25. 06. 2018 - 15:03

"Ovakvo veliko poniženje građana Crne Gore posebno je upečatljivo jer građani svake godine plaćaju javni servis RTCG skoro 13 miliona eura, a kvalitet programa i ovakav odnos nastavlaju da stagniraju. Začuđujuće je zato da je izostala reakcija Savjeta koji je u nekim sličnim slučajevima odmah reagovao i uputio izvinjenje građanima Crne Gore, što ovđe nije slučaj", naveo je Popović.

Podsjećamo da je Crna Gora u finalnom turniru Svjetske lige ostvarila šest pobjeda od čega su čak dvije sa najvećom svjetskom vaterpolo silom u njihovom sportskom hramu u Budimpešti, što se do sada nikada nije desilo u ovom sportu.