Šundić: Poziv za volontere i volonterke Bedem festa

Najdraži poziv je poziv koji svake godine upućujemo volonterkama i volonterima, navode iz organizacije Bedem festa. Kao pioniri volonterizma i bez ikakve kurtoazije, sa ponosom govorimo o činjenici da su prethodnih godina volonterke i volonteri davali poseban pečat festivalu i tu prepoznatljivu mladalačku energiju sa puno vatre i želje da se bude dio volonterskog tima, navodi Petar Šundić, svojevremeno i sam volonter godine.

Objavljeno: 26. 06. 2018 - 14:21

“Tvoj grad” Bedem fest je upravo inspirisan željom da se svi okrenemo svome gradu i da radimo stvari za svoj grad, bez interesa i koristoljublja, jer je to naša moralna obaveza, navodi Petar Šundić. Možda je to za mnoge utopija ali je Bedem fest školski primjer nematerijalnih motiva i vjere u mlade ljude i njihovu energiju.

Svi koji žele da volontiraju to mogu učiniti na sljedeći način:  

Ime, prezime, fotografija i broj telefona su podaci koje treba poslati na mail [email protected] i mi ćemo ih obavijestiti o svemu na vrijeme. Za tvoj grad, za Bedem fest! Rok za prijavu je 10.jul do 14:00 h.

ulaznice

Iz organizacije Bedem festa podsjećaju ljude da je u toku prodaja promotivnih trodnevnih ulaznica po cijeni od 20 e i da ta akcija važi do 01.jula.