Janović: Svaka medalja za Crnu Goru zlata vrijedna

Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je crnogorskom timu odvažan i uspješan nastup na 18. Mediteranskim igrama na kojim su, kako je poručio, potvrdili status naših uzornih sportista i na dostojanstven način reprezentovali crnogorski sport i državu Crnu Goru.

Objavljeno: 01. 07. 2018 - 12:07

“Svaka medalja osvojena za Crnu Goru, zlata je vrijedna i zato smo ponosni  na srebrno bronzani niz odličja, kojima su crnogorski sportisti krunisali nastup na ovogodišnjim Mediteranskim igrama. Čestitke rukometašicama i karatiskinji Ani Drašković za srebro, vaterpolistima i Marini Raković za  bronzu. Novi Zakon o sportu, pomoći će nam da još više afirmišemo vaše reprezentativne rezultate, kojima doprinosite promociji Crne Gore, kao države vrhunskih sportista, medju kojima, kako je naveo Janović, titulu najboljih nose i naši mladi sportisti, koji su nastupom na Mediteranskim igrama, u karateu, jedrenju, džudou, boćanju, atletici, plivanju, rukometu i vaterpolu,  dokazali, da su dorasli velikim sportskim takmičenjima koja im predstoje”.

Ministar sporta, uputio je srdačne čestitke i  Crnogorskom olimpijskom komitetu, koji je u španskoj Taragoni, predvodio crnogorski nacionalni tim.