Porto Montenegro otvorio Centar za inovacije

Centar za inovacije, biznis zona za preduzetnike i freelancer-e, otvoren je u Porto Montenegru – radni prostor koji funkcionise kao kancelarija za sve one kojima je ista potrebna na par sati ili rade na terenu. Centar se nalazi u zgradi Zbirke pomorskog nasljeđa. 

Objavljeno: 18. 07. 2018 - 10:05

Radni drveni stolovi sa ergonomskim stolicama, i velikom količinom prirodnog svjetla idealan su prostor za sve mlade preduzetnike koji započinju svoj biznis, članove tima crnogorskih start-up projekata, i one koji žele da iznajme radni prostor, za kratkoročne i dugoročne projekte, po dnevnoj, sedmičnoj ili mjesečnoj bazi.

Dnevni boravak nudi udobnost za neformalne sastanke, dok je terasa sa klupama i suncobranima idealna za rad ili razgovore u udobnosti nautičkog naselja. Brzi WiFi, mašina za kafu, članski popusti u susjednoj Kafeteriji pomažu u maksimalnoj produktivnosti svih onih koji žele da im radni prostor bude baš u Porto Montenegru.

Porto Montenegro daruje slobodan radni prostor do kraja 2018. godine jednom crnogorskom start up projektu sa zanimljivim konceptom i proizvodom – prijava je otvorena od 18. jula do 30. septembra 2018. godine

Mjesečni kalendar edukativnih radionica i događaja u Tivtu i Podgorici obuhvatiće proces od kodiranja, do poslovnog modeliranja i razvoja proizvoda, pružajući redovno mentorstvo i mogućnosti umrežavanja sa drugim start-up kompanijama.

Četiri puta godišnje, Savjetodavni odbor Centra za inovacije, organizovaće Dan otvorenih vrata, gdje će ambicioznim preduzetnicima pružiti priliku da svoje ideje predstave stručnom vijeću, a oni daju povratne informacije i strateške savjete.

Cjenovna politika ljetnjeg članstva iznosi: 8€ na dnevnoj bazi, petodnevno članstvo iznosi 30€, a mjesečno 30€, u radnom vremenu od ponedeljka do petka, od 9:00h, do 17:00h.

Sve dodatne informacije ili upite o besplatnom prostoru za start-up pronađite na web stranici: www.ic.portomontenegro.com, ili putem mail-a: [email protected]