Kovačević: No pasaran stavljen za zaposlenje Srba u državnim firmama

Stefan Šušter, portparol buntovničke stranke SD koja iz revolta prema poštenom životu i normalnim građanima, svuda gdje stiže, zapošljava svoje kadrove po partijskoj liniji, koristi novac javnih preduzeća kao svoj, juriša sa Ivanom Mašulovićem, Antom Gotovinom i njima sličnima na nas očigledno, što kaže Matija Bećković, " kivan jer smo ih prepoznali", izjavio je portparol Nove srpske demokratije Marko Kovačević.

Objavljeno: 25. 08. 2018 - 18:46

"Gospodin Šušter elementarnom logikom može da zaključi da je on jedini pomenuo ime autora 'Main Kampfa', a ne mi. Isto tako može da zaključi da njegova stranka podržava slanje oficira Crne Gore na proslavu zločinačke "Oluje", tako da je jasno čija politika je politika konc logora i progona srpskog naroda. Znamo da Šušter štiti prljav novac koji on i njegova stranka sa većim koalicionim partnerom godinama uzimaju iz džepa građana. Davno je natpis "no pasaran" stavljen u državnim firmama za zaposlenje Srba i građana koji su opoziciono orijentisani. Čudo je kako se u svrhu zaštite fotelja i sitnih privilegija budi buntovnički duh kod mladih SD-ovaca. Sigurno se nije probudio kada je njihov funkcioner platio njihov skup u Ramadi novcem Željeznice. Njihova dva paralelna politička principa su ustaštvo i krađa državnog novca", ocijenio je Kovačević u reagovanju na izjavu portparola SD-a Stefana Šuštera.  

Šušter i njegova stranka su, kako je naveo u reagovanju, oličenje njemačkih okupatora koji su oružjem razarali našu zemlju i privredu.

"Oni to rade krađom i rasprodajom njenih resursa. To je njihova borba. Bećkovićevi stihovi ih u potpunosti razobličavaju. Otud bijes i nemoć. Jer su Bećkovići. a ne Šušteri, proslavili Crnu Goru", zaključio je Kovačević.