Oduzeta droga u Podgorici, Nikšićanin uhapšen

Odsjek za borbu protiv droge uhapsio je Nikšićanina N.D. (24), nakon što je u njegovom ruksaku pronađen kilogram marihuane, koju je, kako se sumnja, prodavao u Nikšiću i glavnom gradu. Podgorička policija podnijela je i prekršajne prijave protiv F.R. (19), Ć.T. (22), B.P. (19) i I.D. (26), od kojih je oduzela tri pakovanja marihuane, jedno pakovanje heroina i tri džointa.

Objavljeno: 14. 09. 2018 - 16:27

Kako su kazali u Upravi policije, službenici Odsjeka su 13. septembra zaustavili „Pežo“ nikšićkih registracija, u kom su bile tri osobe. Tokom kontrole N.D, u ruksaku je pronađeno pakovanje marihuane teško 1,04 kilograma. Policija sumnja da je marihuanu nabavljao u pakovanjima od kilogram i više, a potom je prodavao u Podgorici i Nikšiću.

Državni tužilac u podgoričkom Višem državnom tužilaštvu naložio je da se N.D. uhapsi i privede uz krivičnu prijavu.

Podgorička policija je, od 11. do 13. septembra, sa ciljem sprječavanja ulične prodaje droga, kontrolisala više osoba, a od F.R, Ć.T, B.P. i I.D. oduzela je ukupno tri pakovanja marihuane, jedno pakovanje heroina i tri džointa.

Tužilac u VDT naložio je da se protiv njih podnesu prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.