Srednjoškolca pretukli vršnjaci iz škole

U podgoričkom Kraljevom parku juče su u popodnevnim časovima vršnjaci pretukli osamnaestogodišnjeg P.P., učenika četvrtog razreda Srednje mašinske škole “Ivan Uskoković”. Naime, iz još nepoznatih razloga, došlo je prvo do verbalnog a zatim i do firzičkog obračuna između mladića.

Objavljeno: 21. 09. 2018 - 08:10
Ilustacija

Nekoliko njih u parku je nasrnulo na P.P., udarali su ga nogama i rukama nanosivši mu povrede koje, prema informacijama Dnevnih novina, na svu sreću nijesu bile teže.

Mladić je hitno prebačen u Urgentni centar gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Njegovi roditelji, nakon što su saznali za ovaj događaj, otišli su u Centar bezbjednosti Podgorica i prijavili slučaj.

Nakon što mu je u Urgentnom centru pružena pomoć, mladić se pridružio roditeljima kako bi protiv vršnjaka iz škole podnio prijavu i ispričao šta se tačno dogodilo. Izjave su uzete i od mladića koji su pretukli P.P., a neki od njih u CB su došli u pratnji roditelja jer još nijesu punoljetni.

Da li su u Srednjoj mašinskoj školi upoznati sa tim da se incident dogodio, novinari Dnevni novina nijesu uspjeli da saznaju, jer nijesu odgovarali na njihove pozive.

Ko će osvojiti finale Lige šampiona?