Razgovarali o saradnji sa Mankom koji je umro prije više od pola godine

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović napravio je juče novi gaf tokom posjete nepriznatoj kineskoj pokrajini Tajvan jer je u zvaničnom saopštenju objavljenom na Fejsbuk i Instagram stranici Građanskog pokreta URA objavio da je sa vlasnikom lanca hotela ,,Ridžent” razgovarao o saradnji sa Piterom Mankom, kanadskim biznismenom koji je - umro prije više od pola godine.

Objavljeno: 22. 09. 2018 - 07:21

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović sa poslanicima Ankom Vukićević i Danilom Šaranovićem susreo se na Tajvanu sa Stevenom Penom, vlasnikom lanaca hotela ,,Regent“ koji između ostalog posluje i u Crnoj Gori u okviru ,,Porto Montenegra“. Tokom sastanka bilo je govora o saradnji Pena i Pitera Manka, ali i budućim projektima sa akcentom na turističke potencijale Velike plaže u Ulcinju, navodi se u saopštenju koje je juče ujutru oko 10 h objavljeno na Fejsbuk i Instagram nalogu.

Kanadski biznismen i filantrop Piter Mank, preminuo je 28. marta ove godine dakle prije više od pola godine, dok je iz vlasništva u Porto Montenegru izašao skoro dvije godine prije smrti, u proljeće 2016. godine.

dritan-tajvan

Opširnije u Pobjedi